2014. szeptember 18., csütörtök

Terrán rundo tetőcserép

A Cserepem webáruházban Bramac és Mediterrán tetőcserepeket tudnak vásárolni. Tudta-e, hogy a Bramac és Mediterrán termékek kifejezetten jó minőségűek, és ár-érték arányuk is kiváló? Az utóbbit vállalkozásunk igyekszik biztosítani. A Bramac termékek immáron egy évszázada adnak lendületet a magyar tetőfedő kultúrának. A tartós, időtálló és szép betoncserepek jelképezik a Bramac magyarországi küldetését: a múlt értékeire építve folyamatos fejlesztésekkel és sokoldalú tevékenységgel biztosítani a jövőt. A Bramac termékcsalád számos egyedülálló innovációval rendelkezik. A Nemzetközi csúcstechnológiákat haladéktalanul vezették be a magyar piacon, ezzel biztosítva a naprakészséget a hazai építészetben.

Cserepem.hu


Néhány népszerű építőanyag, amit honlapunkon találhat: bramac cserép, bramac merito tetőcserép, bramac reviva tetőcserép, mediterrán tetőcserép, renova tetőcserép,  bramac római tetőcserép, bramac tartozék, bramac tetőcserép, coppo tetőcserép, danubia tetőcserép, terrán gerinccserép, terrán rundo tetőcserép, terrán sinus tetőcserép, terrán szegőcserép, terrán szellőzőcserép, terrán tetőcserép.

Abban az esetben, ha weblapunkon nem találná meg amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és segítünk a keresett építőanyag beszerzésében.

Tetőfedő anyagok kedvező áron


Cím: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás hétfőtől péntekig 7:30-tól 17:00-ig.


Bővebb információk a weblapon: www.cserepem.hu